DIBS kortbetalning

Nyheter RSS för Nyheter

GDPR

2018-06-06

Avhandling om sömn och promenad

Slutsats: En enkel fysisk aktivitets intervention baserad på stegräknare ökade effektivt steg/dag och förbättrade sömnkvaliteten hos tonåringar. Detta har viktiga implikationer för folkhälsa då denna kostnadseffektiva åtgärd lätt kan inkorporeras i skolans läroplan.
2017-09-15

Otsuka Pharma

Otsuka Pharma Scandinavia AB grundades i Stockholm oktober 2001 för den skandinaviska marknaden. Företaget ingår i koncernen Otsuka Pharmaceutical. Det europeiska huvudkontoret Otsuka Pharmaceutical Europe Ltd. är placerat i London. Otsuka Pharmaceutical Co. Ltd., som är ett av de största hälsovårdsföretagen i Japan, leder koncernen Otsuka Pharmaceutical.

I Norden och Baltikum finns en grupp på 16 personer som fokuserar på lansering av ett nytt läkemedel för behandling av claudicatio intermittens (fönstertittarsjukan) och fortsatt marknadsföring. Kring detta sjukdomstillstånd har KeepWalking och Otsuka Pharma hittat ett samarbete. I rekommendationerna kring behandling av fönstertittarsjukan så ordineras promenader som den mest effektiva behandlingen.

Inom sjuk- och hälsovård är det fundamentalt att arbeta med vetenskapligt validerade stegräknare och där är KeepWalking idag är den stegräknare som forskare rekommenderar och använder.

Till Otsuka Pharma

Yamax rekommenderas

yamax

Världsledande stegräknare