DIBS kortbetalning

Nyheter RSS för Nyheter

GDPR

2018-06-06

Avhandling om sömn och promenad

Slutsats: En enkel fysisk aktivitets intervention baserad på stegräknare ökade effektivt steg/dag och förbättrade sömnkvaliteten hos tonåringar. Detta har viktiga implikationer för folkhälsa då denna kostnadseffektiva åtgärd lätt kan inkorporeras i skolans läroplan.
2017-09-15

Yamax

Har grundats utifrån YAMASA TOKEI KEIKI CO, LTD vilket är ett internationellt företag inom sport och hälsoprodukter. De är också kända för att vara det företag som utvecklade den första stegräknaren år 1967. Mannen bakom denna heter Dr. Jiro Kato. Stegräknare kallas i Japan "MANPO-KEI" vilket är ett registrerat varumärke av YAMASA TOKEI KEIKI.

Forskare vars arbete är att vetenskapligt testa produkter för medicinsk bruk i hälsoarbetet (tex hur många steg vi bör gå för att öka chansen att stanna i normalvikt) väljer Yamax som den ledande. Yamax arbetar efter principen att alla deras produkter måste ha en felmarginal vid industritest på mindre är 3%.

Som företag väljer de sina återförsäljare, dessa är handplockade med omsorg. De företag som är officiella återförsäljare har en unik kunskap kring användandet av stegräknaren i hälsoarbetet.

Yamax rekommenderas

yamax

Världsledande stegräknare