DIBS kortbetalning

Nyheter RSS för Nyheter

GDPR

2018-06-06

Avhandling om sömn och promenad

Slutsats: En enkel fysisk aktivitets intervention baserad på stegräknare ökade effektivt steg/dag och förbättrade sömnkvaliteten hos tonåringar. Detta har viktiga implikationer för folkhälsa då denna kostnadseffektiva åtgärd lätt kan inkorporeras i skolans läroplan.
2017-09-15

Produkter   » Hälso- & sjukvård » Produkt

Vårdcentralspaket 2000

Vårdcentralspaket 2000

Vårdcentralpaketet 2000 med stegräknare

Om paketet

LS 2000 är en stegräknare utan stora finesser, men pålitlig i användning och enkel att sköta. Den gör det den är avsedd för – räknar steg. Den är robust byggd och har ett lock som både skyddar mätaren och hindrar andra från att läsa av den.

Extremt enkel att använda och lätt att kontrollera aktuell stegmängd. LS2000 räknar steg kontinuerligt utan att du behöver göra några inställningar. När man öppnar locket kan man läsa av displayen och komma åt den enda knappen reset, nollställning.

Stegräknarboken. Boken som lättfattligt beskriver hur stegräknaren fungerar. Den ger en bakgrund till det nya sättet att se på fysisk aktivitet och sätter stegräknaren i sitt sammanhang på nya arenor: i skolan, på arbetsplatsen, på fritiden och inom hälso- och sjukvården. Aktivitetsdagbok ingår. (45 sidor) Författare: Anders Raustorp

Det här ingår

  • 10 st stegräknare LS 2000
  • Ett ex av stegräknarboken, självinstruerandeStegrknarboken
Artnr: Benämning: Lager: Pris: Storlek: Antal:
Inga artiklar motsvarar dina val
Artnr: Benämning: Lager: Pris: Storlek: Antal:
Inga artiklar motsvarar dina val
Säk.snodd Säkerhetssnodd 20 kr /st  

Tillbaka

Yamax rekommenderas

yamax

Världsledande stegräknare