DIBS kortbetalning

Nyheter RSS för Nyheter

GDPR

2018-06-06

Avhandling om sömn och promenad

Slutsats: En enkel fysisk aktivitets intervention baserad på stegräknare ökade effektivt steg/dag och förbättrade sömnkvaliteten hos tonåringar. Detta har viktiga implikationer för folkhälsa då denna kostnadseffektiva åtgärd lätt kan inkorporeras i skolans läroplan.
2017-09-15

Produkter   » Hälso- & sjukvård » Produkt

PT-paketet

PT-paketet

PT-paketet

Om paketet

LS2000/SW200 är en stegräknare utan stora finesser, men pålitlig i användning och enkel att sköta. Den gör det den är avsedd för,räknar steg. Den är robust byggd och har ett lock som både skyddar mätaren och hindrar andra från att läsa av den.

Extremt enkel att använda och lätt att kontrollera aktuell stegmängd. LS2000/SW200 räknar steg kontinuerligt utan att du behöver göra några inställningar. När man öppnar locket kan man läsa av displayen och komma åt den enda knappen "reset" nollställning.

Stegräknarboken. Boken som lättfattligt beskriver hur stegräknaren fungerar. Den ger en bakgrund till det nya sättet att se på fysisk aktivitet och sätter stegräknaren i sitt sammanhang på nya arenor: i skolan, på arbetsplatsen, på fritiden och inom hälso- och sjukvården. Aktivitetsdagbok ingår.45 sidor.Författare: Anders Raustorp

Det här ingår

Möjlighet att följa ett obegränsar antal av dina adepter/patienter på www.stegdagboken.se                                                                                          

Om  LS2000/SW200

Räknas som "Golden standard" och referensmätare tack vare sin pålitlighet. 2008 kom det nya stegrekommendationer framtagna med denna stegräknare.

LS2000/SW200 gör det den är avsedd för, räknar steg. Extremt enkel att använda och det är lätt att avläsa aktuell stegmängd. Den räknar steg kontinuerligt utan att du behöver göra några inställningar. När man öppnar locket kan man läsa av displayen och komma åt den enda knappen "reset" nollställning.

  • Stegräkning
  • Inkapslad resetknapp
  • Inga inställningar
  • Används i forskning världen över
  • Tillförlitlighetstestad
  • Storlek: 50x35x10 mm exkl. klämma


Artnr: Benämning: Lager: Pris: Storlek: Antal:
Inga artiklar motsvarar dina val

Tillbaka

Yamax rekommenderas

yamax

Världsledande stegräknare